Gastgericht Ondernemen


Gastgericht Ondernemen


Jouw klant ziet passie, enthousiasme, aantrekkingskracht, sfeer, gastvrijheid, beleving en nog zo veel meer waardoor hij/zij zegt dit smaakt naar meer! Een winkel die dit uitstraalt trekt zijn klanten als een magneet aan en dat trekt andere nieuwsgierig bezoekers aan om te komen kijken wat er te beleven valt.

Een druk bezochte zaak heeft ook een zuigende functie voor omliggende winkels. Verbinding en samenwerken aan kwaliteit en gastvrijheid maakt dat ze ook hier een blik naar binnen werpen. Dat schept synergie, samen de schouders er onder te zetten! Het consumentengedrag is veranderd in deze digitale tijd en uw klant lijkt ongrijpbaar. De business lijkt jou door de vingers te glippen en de neerwaartse spiraal is ingezet. Op deze verandering moet je als ondernemer reageren en daar zien wij kansen voor!

Wij nemen je eerst een avond als kick-off mee in wie je bent als ondernemer, wat gastgerichtheid ons kan bieden en wat goed ondernemerschap is. De klant van de toekomst en de nieuwe trends komen aan bod, daarnaast bekijken we de impact hiervan om weer te leren kijken door de ogen van de consument en hoe we hier het best op kunnen reageren. Wij inspireren je graag om voorwaarts te bewegen in deze sterk veranderende tijd.

Daarna volgen er tien Masterclasses over Gastgericht Ondernemen.

Tijdens deze Masterclasses gaan we dieper op verschillende praktijkonderdelen in. Deze avonden brengen we de theorie in praktijk en zullen we vooral ook gaan doen! Het resultaat na het volgen van de 10 avonden is meer inzicht in jezelf als persoon en leider van je eigen winkel en winkelmedewerkers, een effectievere samenwerking met leveranciers en collega’s, bewustwording van het algehele interne bedrijfsbeleid, inzicht in de klant van de toekomst en hoe deze via de diverse kanalen te bereiken, inzet van social media, het optimaliseren van de financiële stromen en het daarbij behorende rendement. Daarnaast zijn onze experts aanwezig als vraagbaak en het delen van hun kennis en specialismen rondom de specifieke thema’s.

Een verandering of beweging op gang brengen is een proces. Wij hebben ieder thema zorgvuldig en in de juiste volgorde uitgekozen. De kick-off en masterclasses dienen in zijn geheel te worden gevolgd. Uitgebreide informatie hierover staat vermeld in onze brochure hiernaast.

Grijp deze kans om jouw strategie te verbeteren en klaar te zijn voor de toekomst!


"Mensen vergeten wat je hebt gezegd, ze vergeten wat je hebt gedaan, maar ze vergeten nooit het gevoel dat je ze hebt gegeven."
- Maya Angelou -


De thema's van onze Masterclasses Gastgericht Ondernemen
Brochure van onze Masterclasses Gastgericht Ondernemen